Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-15, 14:33
Asiek napisał/a:
A przynajmniej powinno, bo mi się egzaminy zbierają
W złym momencie wyszło to The Sims 3 . Powinno jakoś tak w wakacje .
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-15, 17:17
Dla mnie wyszło idealnie, już i tak nie ma lekcji
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 34 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-07-29, 12:37
Ja w końcu dałem upust swojej simomanii i zagrałem w trójkę.
Od strony graficznej jest świetna. *.*
Zostałem niemile zaskoczony, że sąsiedzi starzeją się razem z naszą rodzinkom (ciekawe, czy to miasteczko może wymrzeć?)
Ta wersja jest uboższa o różnego typu przedmioty, zabrakło m. in. trampoliny do basenu >.<
Pełne korzystanie z miejsc publicznych przysługuje jedynie w parkach i bibliotece. Nie wiedzę, co robią moi simowie np. w sklepie spożywczym. Wiem, że tylko kupują produkty, ale lubiłem oglądać tego typu pomieszczenia. Zastanawiam się również, czy w tej wersji istnieje coś takiego jak kosmita.
Są też błędy typu hamburger z serem... Od kiedy to jest on w formie zupy? (Chyba, że czytać nie umiem), albo czyszczenie muszli klozetowej następuje po komendzie "posprzątaj po posiłku" xD.
Nie wiem również jak zmieniać ubrania moim simom Te losowe po zmianie wieku mnie nie zachwycają.
Podoba mi się również swoboda, różne simy mogą być w równych miejscach, a ja płynnie mogę je kontrolować, bez przestoju czasowego jak to było w dwójce.
Czekam na jakieś konkretne dodatki, które zwiększyły asortyment możliwości.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).