Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 34 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-04-27, 19:40
Faarasi napisał/a:
Szkoda że za każdy dodatek trzeba aż tyle płacić.
Wystarczy poczekać na stanieje
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-04-27, 21:12
Trzeba tyle płacić , a i tak znajdują się ludzie, którzy to kupią. The Sims stał się można powiedzieć już legendą gier komputerowych, tak samo jak FIFA czy GTA. Osobiście grałem tylko w pierwszą część z dodatkiem The Sims na wakacjach, które zakupiłem u Pana na straganie ;d czyli pirata ; p
Wysłany:
2010-04-28, 12:44
Nie wiem, może się powtarzam, ale ja oryginały mam tylko 1 i dodatki do niej. No i 2 - podstawę. Resztę... ściągam ^^' (znaczy 3-kę nie, bo po co mi 2 ver. 2 )
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-04-28, 12:56
Zdradziłaś się ! Jutro do Ciebie policja zapuka
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-04-28, 12:58
Ja kupiłam podstawę 3, dodatków nie kupuję, bo i tak nie mam ochoty w to jakoś grać
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Uwielbiam Simsy! Od lat, od momentu przeczytania artykułu w gazecie o nich miałam już na ich punkcie "świra" jak tylko The Sims 1 dostało się w moje ręce to już w ogóle... Najbardziej jestem dumna ze swojej kolekcji The Sims 2 - mam wszystkie dodatki, zajmują mi troche miejsca ale ładnie to wygląda ^^
The Sims 3 - Jak dla mnie fajne, wciąga, można się nieźle pobawić, miło, że w końcu zrobili taki system poruszania się po mieście i odwiedzania sąsiadów. Jednak brakuje mi tam rozrywek dla Simów...Nawet jak zrobisz swój lokal "na mieście" to jest tam najczęściej pusto - smutne. Jednak mimo tego, że mogli dodać coś więcej, zrobić to lepiej to uwielbiam simsy i The Sims 3 przypadło mi do gustu.
Już się nie mogę doczekać zakończenia matur, bo obiecałam sobie, że przez ten okres czasu nie tknę Simsów ;p I trzymam się tego postanowienia!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).