Ostatnio widziałam w Empiku, że wyszedł jakiś dodatek z autami, ale myślę, że dla kilku aut i ubrań nie warto kupować
The Sims 3: bardzo lubię, podobają mi się możliwości rozwoju sima, opcje chodzeia/biegania po calym mieście, aktywne wakacje to też świetna opcja, ale najlepiej jechać dwoma simsami max. inaczej ciężko sobie poradzić z wykonywaniem zadań ;D Czekam teraz aż jakieś fajne, porządne urozmaicenia zrobią do gry
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-09-30, 18:55
Heh, ja średnio co pół roku mam fale na simsy - zwykle intensywnie gram (piekny domek, rodzinka, etc.) przez jakiś tydzień a potem olewam to na dobre pół roku (monotonia daje się we znaki). W końcu i tak wracam do swojej rodzinki
Imię: Mateusz Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył/a: 10 Lut 2011 Posty: 72 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-10-01, 15:44
do dziś mam wszystkie dodatki do 1 części, do 2 miałem tylko jakiś 1 dodatek a teraz mam tam gdzieś na dysku 3 bez dodatków, czasem jak sobie przypomnę, to pogram.
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
A ja Simsów nie lubię :p kiedyś, lata temu pogrywałem trochę w jedynkę, ale znudziło mi się i od tamtej pory już do serii nie wracam. Pobieżnie śledzę nowe bajery w kolejnych częściach i dodatkach, mimo tego nic mnie w tej grze nie kusi. Wolę inne klimaty
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).