wprawdzie to darmowe hosty, ale mam mieszane uczucia do stron, które nie podają oficjalnie kto za nimi stoi. W przypadku obu stron, które podałeś nie ma żadnych info o właścicielach.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja szczególnie polecam :
0host.pl - 5gb danych , 10gb transferu , 0 reklam .. Idealne na stronkę na której chcemy zamieszczać dodatkowe pliki do pobrania , obszerniejsze zdjęcia .
macikiw2, do bardzo miłe, że zarejestrowałeś się tutaj tylko po to by to napisać i szczególnie polecasz hosting, na którym nie ma żadnych informacji odnośnie osób za niego odpowiedzialnych.
Domena zarejestrowana na osobę prywatną nie na firmę. Brak danych firmy, regulamin prowadzi do zamkniętego forum.
Mimo, ze oferta jest darmowa nie zaryzykowałbym trzymania swoich plików w takim miejscu także ja wszystkim ostrożnym odradzam twoją propozycję
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).