Temat nazywa sie: Darmowe Serwery, wiec po co mi platne?
Chociażby po to, aby za cenę trzech gałek loda miesięcznie mieć pewność, że Twój hosting nie zwinie nagle interesu zostawiając Cię na lodzie albo nie wprowadzi ograniczeń mających na celu utrzymanie rentowności. Skoro jednak to nie jest serwer dla Ciebie, to powodzenia w poszukiwaniach.
A jeśli dopuszczasz oferty zagraniczne, to polecam 000webhost.com. Istnieje już dość długo i wygląda na godny zaufania.
Martyna Pomogła: 1 raz Wiek: 34 Dołączyła: 10 Maj 2009 Posty: 54
Wysłany:
2009-06-10, 10:21
O kurczę, ta wersja Mini jest naprawdę tania!
Chyba się kiedyś zdecyduję.
Miałem kiedyś i nie narzekałem. Co prawda było mniej miejsca na serwerze, ale na moje potrzeby wystarczało.
Wspomnę jednak, że mieli na koncie wpadki - zdarzyło się na przykład, że wyciekły do sieci hasła FTP użytkowników. Wydaje mi się jednak, że jeśli po takiej lekcji pokory hosting nie upadł - to znaczy że uczą się na błędach.
Martyna Pomogła: 1 raz Wiek: 34 Dołączyła: 10 Maj 2009 Posty: 54
Wysłany:
2009-06-12, 11:44
Taaak, dokładnie, o webd.
Chyba dobrze wywnioskowałam, że także przy wersji mini można mieć domenę np. .pl?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).