Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 16 Mar 2006 Posty: 85 Miasto: z łona
Wysłany:
2006-03-17, 17:23
aha rozumiem... nie trzeba krzyczeć
/Artur Sorry, ale ja wiem ile mi na strone wystarczy i nie twierdź, że to wystarczy gdyż ja wiem lepiej ile mi potrzeba.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-17, 17:36
Artur co sie z toba dzieje ? Irytujesz mnie i smieszysz jednoczesnie. Nie baw sie w wazaniaka ze smerfow.
frozen: A to dobre, rzeczywiscie widac cechy myslisz, ze glos tez ma podobny? :>
a z kategorii zagranicznych, darmowych serwerow wartoby dorzucic atspace
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 16 Mar 2006 Posty: 85 Miasto: z łona
Wysłany:
2006-03-18, 08:27
Artur, o ile ja uważam że 30mb na stronę to wystarczająco, bardzo dłuuuuga strona z wieloma obrazkami zajmowała u mnie 10mb, a pisania miałem dość... więc jeśli masz tyle siły by zapisać 30mb to podziwiam :d
ale to twoja strona i twoje mb więc jeszcze raz pisze że cię podziwiam
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-03-18, 10:06
Ot tej pory piszcie tak:
adres serwera (//czyli klikowny link//-moron), pojemnosc, transfer, czy ma php itp, czy sa reklamy.
Krystian [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 13:47
WWW.yoyo.pl jest najlepsze, nie pisze parametrów bo już zostały podane. Yoyo.pl odblokowało funkcję ()mail . Lecz istnieje ograniczenie.. nie więcej niż 10 listów na godzinkę.... ten limit chyba wsyztskim pasi .. no chyba, ze nie spamerom...
m!s!3k
Imię: Piotrek
Wiek: 36 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 101 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2006-03-18, 15:15
Serwer o pojemności 25 MB, ftp, e-mail, www, frontpage ext., PHP, MySQL, panel użytkownika, skaner antywirusowy poczty, antyspam, forum phpBB.
http://start.tubaza.net
jedno z ograniczeń:
"Serwery uruchomione tylko po to by trzymać tam pliki typu download, będą kasowane".
Powierzchnia dyskowa - 300 MB
Transfer serwera - bez limitu
Dostęp do PHP - jest
MySQL/PostgreSQL - brak
Maksymalna wielkosć pojedynczego pliku - 200 kB
Reklamy - tak
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).