Dział myspot będzie miał na początek trochę więcej kategorii, muszę się zastanowić nad ich nazwami i rodzajem. Na pewno pomoc myspot, szablony i dodatki, może jakieś porady/tricki/tutoriale i ... ? jakiej kategorii wymaga jeszcze myspot? - jak coś to wszelkie propozycje mile widziane.
jakieś informacje o nowinkach?
ja i tenaniel jesteśmy tam betatesterkami, mam rację?
ja jestem, więc o nowościach wiem dość prędko.
poza tym... to chyba w Pomocy się będzie wszystko zawierać, chyba że temat ogólny do Myspota, czyli nie tyle problemy, co jakieś po prostu wnioski dotyczące tego lub informacje lub ogólna dyskusja na temat serwisu.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-04-27, 18:38
lapavlo napisał/a:
Do wordpressa można dać coś na temat dodatków czyli wszelkie pluginy itp itd, napewno jakieś tutoriale.
O tak ^^
Z blog.pl? Hm... To na pewno pomoc i nowości. Może jakiś dział z debatami i off corner, choć nie wie mam wizji jakie typu tematy miałby być tam dodawane.
[ Dodano: 27-04-2010, 19:38 ]
Yzoja napisał/a:
o! to ja się nie mogę doczekać, żeby się dowiedzieć cóż to za tajemnice skrywacie.
Skoro i tak się tutaj kręcę, to może mogłabym zająć się blog.onetem? I tak siedzę w tym już kilka dobrych lat, więc chyba nie ma rzeczy której bym nie wiedziała na ich temat, tym bardziej, że zaliczyłam też krótką z nimi współpracę.
W razie czego czekam na info Może się przydam.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).