Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2010-04-23, 13:01 [nowy dział] fora blogowe
|
|
|
W dziale blogowym do niedawna były widoczne trzy kategorie: dla Myspot, blog.pl oraz blog.onet.pl Nie były one dostępne, ponieważ wymagały pewnego przygotowania. Nie dam sobie z tym rady sam, dlatego oczekuję, że zgłoszą się do pomocy osoby, które obeznane są w danym serwisie blogowym i jako moderatorzy danego działu zajmą się jego uaktualnianiem (z moją pomocą oczywiście i mam nadzieję pomocą reszty forum).
Na dzień dzisiejszy obstawiony mam tylko dział Myspot, którego moderatorką została Yzoja. Na pewno przyda jej się pomoc, dlatego osoby chętne, które wykażą się zaangażowaniem, także otrzymają się funkcję moderatora na tym dziale. Do zrobienia są działy w kategorii (pomoc, nowinki - do ustalenia co) oraz promowanie tego działu jako alternatywy dla forum myspot No i oczywiście dodawanie tematów na temat myspot!
To samo chciałbym zrobić z działem blog.pl oraz blog.onet.pl - czyli przyporządkować im moderatorów głównych, z którymi przygotuje szkielet kategorii a następnie wspólnie rozbudować dany dział.
Myślę także nad działem ownlog/fotolog oraz wordpress i blogspot, pytanie jest tylko czy są osoby gotowe podjąć się zajęcia takimi działami?
Nie stać mnie teraz żeby komukolwiek płacić, ale na pewno osoby mocno zaangażowane w rozwój stron (blogowicz i innych) nie zostaną z niczym i będą nagrodzone za swoje starania. Wystarczy, ze forum się rozrośnie a fundusze "przyjdą same"
Jak przedstawiają się wasze chęci? jak widzicie te działy (ich funkcję, kategorie)? czego oczekiwalibyście od tych działów?
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|