Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
jak widać mam niemały poślizg, ale i pewne dylematy przy okazji. Pomoce to jeszcze w miarę dobry pomysł na to by dla każdego serwisu zrobić osobno + dział dla innych, które nie mają własnego forum. Zastanawiam sie jednak czy poza wybranymi stronami typu wordpress jest sens tworzyć osobne działy z dodatkiami? blog.pl, mylog, ownlog, eblog, blog4u itp. strony obsługują przecież HTML i to tylko kwestia zmiennych co na jaki pasuje.
Co wy o tym myślicie?
1) tworzyć dedykowane działy dodatków?
2) dedykowane działy + jeden wspólny?
3) jeden wspólny dział?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-05-02, 13:36
jeden wspólny dział, żeby nie było śmietnika tutaj.
Jeśli chodzi o działy to jeden duży gdzie będą wpisywać w temacie którego serwisu to dotyczy i tyle.
Jeśli chodzi o samego ebloga który sie tu pojawił ja mogę się konkretnie tym kierunkiem zająć. Nie jest mi obcy ten serwis i zapewne kilku osobom też nie. Po za tym (pomijając blog4u bo nie znam) te serwisy od dawna obsługują zmienne z blog.pl. Jeszcze za czasów starego admina na eblog.pl zmienił oskryptowanie żeby nie było x tematów na tamtejszym forum co zrobić żeby sie coś pojawiało jak zmienne dać etc.
Także jedno forum z regulaminem ogólnym można zrobić.
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
ebloga uznaję za wymarłego i jedyny support dla niego obsługuje ogólny dział pomocy blogowej.
co do działów zdecyduję się jednak na dedykowaną formę dla wordpress, onet, blogspot - które już mają u nas swoje działy a wymagają specyficznej formy szablonów czy dodatków.
Zastanawiam się co z myspotem, blog.pl i całą resztą...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).