Yzoja, jeżeli w Twojej okolicy nie ma za dużo konkurencji to nie spodziewaj się wodotrysków. Oni się boją tylko jak klient straszy ich odejściem, bo konkurencja ma lepszą ofertę i zasięg w Twoim rejonie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja też w tym roku, z końcem umowy z tp, rozważałem wiele możliwości... I ostatecznie jeszcze na rok pozostałem z tą firmą, ponieważ mieszkam w małej miejscowości, gdzie konkurencja jest skromna i oferuje dość kiepskie warunki techniczne.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja mam UPC i szczerze polecam ale blok czy dom musi być przez nich okablowany bo koszt zakładania jest bardzo duży.
Płacę 120 zł za
Internet 25 mb/s dodają fajny router wi-fi
Telefon stacjonarny 240min miesięcznie na komórki (oprócz Play), stacjonarne
I telewizję 116 programów
Jestem mega zadowolona i twoja oferta przy tym jest bardzo skromna. Internet jest bardzo szybki i jak dotąd nie miałam problemów.
Na UPC kiedyś się przejechałem. Mimo że zakupiłem kiedyś u nich neta bodajże w opcji 50mb, prędkość pobierania ledwo osiągała połowę jednego mega. Ich technicy po przebadaniu problemu w końcu ustalili że wina leży po stronie.. sąsiadów (wielu), którzy także mają UPC i po prostu wszystkie wi-fi zakłócają się nawzajem czy jakoś tak (nie pomagała nawet zmiana kanału). Warto zwrócić chyba na to uwagę, na czym surfują nasi sąsiedzi.
Muszę jednak pochwalić tę firmę za szybkie i bezproblemowe odstąpienie od umowy na moje życzenie. Minus za brak okablowania.. na warszawskim śródmieściu (w niektórych miejscach)
Obecnie mam neostradę 10mb (bo technicznie więcej się nie da) i jestem zadowolony.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).