Dla mnie Michael Jackson to osoba, która chciała zmieniać świat swoimi poglądami. Nie słuchałam dotąd jego muzyki. jednak wiadomo dla mnie już było,że to legenda nad legendami.
Miał niesamowity talent, który wykorzystał .Smutne jest to,że wielu ludzi z show biznesu żerowało tylko na tym, by na nim zarobić. Nie oceniam jego życia prywatnego ,bo szczerze nie interesuje mnie to. Mam swoje i mi wystarczy, jednak ten człowiek na zawsze pozostanie w mojej pamięci. Czy się tego chce czy nie trzeba przyznać,że ten człowiek był jest i zawsze będzie wyjątkowy.
piotr-ek2408 Blogger.Klub
Dołączył/a: 16 Maj 2014 Posty: 16 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-05-18, 16:48
Hmm...może i legenda, ale do mnie nie trafia ten fenomen jego muzyki, którą się tak wszyscy zachwycają...
______________________________________________________ Zapraszam na mojego bloga, poświęconego ciekawym grom i aplikacjom na platformę Android. http://andropolska.blogspot.com
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).