Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2010-03-13, 16:51 [muzyka] Lady GaGa
|
|
|
nie wypowiem się jako znawca a jako osoba, którą ciekawi co grono blogowiczów mysli o tej pani
Jakiś czas temu słyszałem jeden czy dwa utwory w jej wykonaniu, potem rozeszła się plotka o tym, że Lady Gaga ma penisa, bo na jednym z koncertów uniósł jej się kostium i było widać dziwne wybrzuszenie w okolicach intymnych wychodzi na to, że ta pani lubi jak się o niej szumi, nie ważne na jaki temat.
Dzisiaj zobaczyłem w miarę długi klip filmowo-muzyczny, w którym wprawdzie z cenzurą, ale bezpośrednio zostaje pokazane, że pani GaGa jednak penisa nie ma niewierni zawsze powiedzą, że to komputerowa przeróbka
Klip powstał z udziałem Beyonce i z tego co zauważyłem - to już ich drugi wspólny.
Lady Gaga - Telephone ft. Beyoncé
jak oceniacie jej twórczość? jak wam się podoba fizycznie i muzycznie? które piosenki przypadły wam do gustu? Jeżeli żadna to dlaczego?
co myślicie o jej klipach i kreacjach? Gdzieś widziałem Dodę w butach podobnych do tych z klipu Gagi ;]
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|