szczególnie tak wyeksponowana, jak baba, to mniej wyeksponowana, a bardziej elementu pasujące do terminu flesh - i terminu radio. Poza tym babka tańcząca to powtarzający się motyw, mało oryginalny., Oryginalny lay ma np. antyradio.pl . I radziłnym też coś oryginalnego wymysleć - neutralnego.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
a co ciekawego jest w napisie nazwy radia i falach na jakich nadaje (chyba, że ty widzisz co innego niż ja, u mnie nie ma żadnej strony tylko 'logo')...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Monstrual [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-14, 13:54
Htsz napisał/a:
100 razy ciekawsze jest to: 1, 2, 3
odnosze całkiem odwrotne wrażenie. wiesz - w ten obrazek trzeba kliknąć ;]
http://www.antyradio.pl/katowice/ i masz wtedy stronę, która moim zdaniem od twoich przykładów jest o niebo lepsza.
ok, moja wnikliwość skończya się na pomachaniu kursorem po napisie anty radio i tam nie było linka a trzeba było kliknąć w nazwy miast - to z uwagi na to, że nie cierpie tzw. "enterków"
Monstrual napisał/a:
i masz wtedy stronę, która moim zdaniem od twoich przykładów jest o niebo lepsza.
mamy odmienne zdania no ale tak to już jest.
Husar też uważa ze na caprii jest fajna grafika a wedlug mnie to koszmar.
strona radia np. młodziezowego powinna posiadac żywe kolory i młodziezową grafike - fajnie jakby się coś ruszało i miało pare bajerów po to aby zechcieli wchodzić na strone, a nie jakies ponure barwy. podałem pierwsze lepsze przykłady z cssmania i po oglądnieciu strony antyradia zdania nie zmianiam
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-20, 18:29
htsz a może Ty byś zaproponował jakiś motyw, wykonał część lub całość szablonu?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).