popieram
ale Monstrual dobrze gogo
najpieej najpierw u kogos pocwiczyc
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-10-31, 17:17
Ja bym wolal 'u siebie' sie uczyc
Monstrual [Usunięty]
Wysłany:
2006-10-31, 17:46
Artur napisał/a:
Ja bym wolal 'u siebie' sie uczyc
u siebie? a kto cię nauczy? o to chodzi, żeby był ktoś taki
Artur Ownlog.Klub
Wysłany:
2006-10-31, 17:52
ja sie wole uczyc sam, i na wlasnych bledach a w razie czego to jest forum poswiecone prowadzeniu radia i tam mozna zadac pytanie
Monstrual [Usunięty]
Wysłany:
2006-10-31, 18:04
powiem ci z wlasnego doswiadczenia, ze samemu mozna sie nauczyc 70%. Reszty sam sie nie nauczysz. A na foirum nie zawsze ci pomoga. Chocby w ustaleniu optymalnych levelów w DSP. Żeby to ustawić, dana osoba musi słuchać twej audycji i na bieżąco cię informować. Czyli forum odpada . preerowalbym kontakt through gg
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-10-31, 20:48
jak by co przeczytałem to wszytko wyżej i odpowiadam:
co postanawiamy (porządzę się! ):
- nie ma opcji że wszyscy gdzieś idą do innego radia na szkolenie (mamy się całej frajdy pozbyć ? )(będzie na pewno okres przejściowy np. dwa tygodnie gdzie będzie mała liczba słuchaczy, serwis i system się dopracuje, potem dopiero się sprawę nagłośni). Monstrual, jesteś doświadczony, to może wejdziesz do składu radia i pomożesz w przygotowaniach, na pewno będzie świetna zabawa
- nazwa FLESZ jest lepsza od FRESZ, łatwiej mówić itd.
- co do adresu, trochę o tym myślałem, powinien to być łatwy i krótki adres, flesz.qrde.pl wchodzi w rachubę.
- co do zaiks, będziemy po okresie przejściowym, będzie się to nadawało do puszczania, wtedy ja zainteresuje się zaiks
- co do fora: nie ruszamy się z tego tematu! na razie...
- co do szablonu: możesz zaczynać coś robić, wklej tu przed pocięciem do oceny.
[ Dodano: 31-10-2006, 20:52 ]
jeszcze ustosunkuje się do wypowiedzi Monstrual'a o serwie, jest w necie darmowa usługa stacja.fm i z niej będziemy korzystać na start
one mają ograniczenie 10 000 słuchaczy, jak będziemy mieć więcej to się przerzucimy na jakiś lepszy albo dorobimy sobie drugi DARMOWY profil.
(to wyżej to jest żart - nieważne, tylko ja się mogę śmiać)
Artur Ownlog.Klub
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).