Reggie Blogger.Klub
Dołączył/a: 06 Mar 2013 Posty: 17 Miasto: Silesia
Wysłany:
2013-03-10, 18:54
aktualnie marketing międzynarodowy.
rybkasia Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-11, 09:33
Pedagogika Zintegrowana edukacja wczesnoszkolna i terapia pedagogiczna na Uniwersytecie Śląskim w Cieszynie. Jestem bardzo zadowolona z uczelni i kierunku, choć oczywiście mam wiele przedmiotów, które nie do końca mi się podobają;)
Studiuję ekonomię i jestem z tego powodu dumny. Kierunek uznawany przez niektóre osoby za humanistyczny, z czym się nie zgadzam. Ekonomia to kierunek (uwaga, uwaga!) ekonomiczny, trochę za dużo matematyki, jak na humanistyczne studia
Ale z drugiej strony jest też historia myśli ekonomicznej, zatem kto wie, kto wie ;p
______________________________________________________ Tu bloguję - http://www.sawiusz.pl/
Już nie studiuję, ale ten czas wspominam bardzo miło. Nawet dziś podczas spaceru z moim dzieckiem byłam na swojej uczelni zobaczyć, co tam się pozmieniało. A skończyłam historię ze specjalnością archiwistyka współczesna. Choć nie pracuję w zawodzie i tak nie żałuję, że zdecydowałam się na ten kierunek. A z wieloma znajomymi ze studiów utrzymuję kontakt do tej pory.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).