to do zgrabnych wypowiedzi w naszym ojczystym języku nie należy
z moich doświadczeń kojarzę, że typowy kujon jest dobry tylko w lekcjach i logicznym myśleniu na lekcjach, poza nimi jest dość prymitywny i ma nieco ograniczony światopogląd, nie wspominając o planach życiowych.
no i nie pozwala od siebie ściągać ani nikomu nie pomaga
za to w innej klasy jest chłopak który pomaga wszystkim robi zadania jest ogólnie lubiany wysportowany ma zainteresowania i średnią 5.6 w liceum ._. takim osobom to ja zazdroszczęę
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-15, 13:12
U mnie jest dziewczyna która ma średnia gdzieś coś ponad 5.0, ale nie orientuję się ile dokładnie...
AnulkaNW, w mojej klasie jeśli ktoś ma średnia powyżej 4,0 to patrza na niego jak na zgnuśniałego kujona
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2008-11-15, 13:16
Krzysiek napisał/a:
AnulkaNW, w mojej klasie jeśli ktoś ma średnia powyżej 4,0 to patrza na niego jak na zgnuśniałego kujona
a u mnie jak ktoś ma średnią że wystarczy na pasek to jest kujon.
Ja nie jestem kujonem bo jestem leniwa strasznie. Moja matka ubolewa nad tym ze jestem (niby) zdolna ale mi sie nie chce wszyscy moi wychowawcy jej to mówili
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-11-16, 17:44
Brawo, powinszować. Chcesz się chwalić? Dobrze, chodzę do 4 z kolei gimnazjum w Warszawie. Może bym miał lepszą średnią, gdybym chodził do gorszego gimnazjum, a nie dwujęzycznego gdzie 4 przedmioty mam w dwóch językach i z tego głównie sypią się 1 i 2.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-16, 23:19
Dla mnie kujoństwo to nie jest żaden przejaw inteligencji. Znam wiele ludzi, którzy posiadają dość niską średnią są naprawdę mądrymi i inteligentnymi ludźmi, którzy tak naprawdę potrafią znacznie wiele aniżeli te wszystkie kujony. Dla mnie taka rywalizacja o oceny (w przypadku kujonów) to głupota totalna. Taki nie śpi, nie imprezuje i igólnie nie ma życia... A przecież można się uczyć dobrze i mieć życie, prawda? Po co walczyć o to, żeby być najlepszym.
Rashell, jeśli chodzi o tą laskę, która stwierdziła, że Ty tylko fotoszopa umiesz to ona Ci widocznie zazdrościła, bo kurde... Ona co tak naprawdę umie? Matematykę? Polski?
nie wiem co umie, ale jej plany na przyszłość są ograniczone do nauczania polskiego, co wiemy z czym się wiąże (a ze urodziwa nie jest, mąż bogaty nie poratuje).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).