Jesli ma checi i pozwala jej na to czas to teoretycznie mozesz , gorzej juz maja ludzie ktorzy maja np dziecko i musza utrzymywac rodzine i dom . Wtedy to juz wiekszasc rezygnuje
Z kujonami to masakra. My mamy taką w klasie, która napisała sprawdzian z geografii na 70 pkt., a max. było 40... Inny przykład - uczyła się do 2 w nocy i dostała 16/22 pkt., a ja przeanalizowałem pytania otrzymane od kumpla z innej klasy, który już pisał ten sprawdzian i napisałem na 21/22 - pomijam fakt, że ona też miała te pytania.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-11, 15:35
Ależ bardzo prosze Archi
Moj stosunek do naukijest dosc neutralny. Kiedys cierpialam na przerost ambicji, ale te czasy juz minely. Teraz ucze sie nie dla stopni, tylko dla konkretnej wiedzy z przedmiotow z ktorymi wiaze przyszlosc. Bo przecierz predzej czy pozniej szkole skoncze i zdobyte umiejetnosci beda mi potrzebne zeby przetrwac na rynku pracy
Tak sobie mysle... ostatni tydzien i mam wakacje. Jak bosko Cheers !
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-11, 15:44
Takiej to dobrze Ale duzo mi nie zostalo...
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-06-11, 20:49
Ja mam wolne od zeszlej srody do przyszlej niedzieli póxniej tylko 4 dni i koniec roku
Georgiana ni emysl ze bedziesz maila tak slodko, make layouts for all the time juz ja sie o to postaram:> czy sie nei dasz?
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-11, 22:10
Nie daj się Kochana. Takim brutalom nie wolno (Sama też muszę to zastosować )
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).