Trzymam się z daleka od Maca tym bardziej od czasu kiedy kilka lat temu zaszkodził mi poważnie ich kurczak w sałatce oraz ich kratofelki cieknące starym tłuszczem.
Imię: Piotrek Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył/a: 06 Sty 2017 Posty: 36 Miasto: Radom
Wysłany:
2017-01-06, 14:36
Zazwyczaj jadam, jak jestem w drodze między domem a studiami. Jeżeli chodzi o takie chodzenie w środku tygodnia, między zajęciami czy w rodzinnym mieście, nie jadam.
Powoli staram się przestać tam jeść. Na 2forU wydałem majątek. Kilka razy w tygodniu kupowałem sobię zestaw Chicker + frytki. To źle odbiło się na mojej wadze.
Hah ja się nie dziwię
Tak poważnie, to polecam pójść do Maca i próbować po takim śniadaniu/obiedzie/kolacji efektywnie pracować przez resztę dnia
Tak poważnie, to polecam pójść do Maca i próbować po takim śniadaniu/obiedzie/kolacji efektywnie pracować przez resztę dnia
Dokładnie, to jedzenie w żaden sposób nie przekłada się na potrzebną do pracy energię. Poza tym jedzenie z maca jest zdatne do spożycia tylko bezpośrednio po przygotowaniu. Kiedyś przywiozłam do domu frytki z maca i zapomniałam ich zjeść. Po 20 minutach zaczęły robić się lekko zielonawe.
______________________________________________________ Blog o języku angielskim: www.blog-eangielski.pl
Skuteczna nauka angielskiego dla każdego
Jak samodzielnie uczyć się języka angielskiego efektywnie i przyjemnie
Poza tym jedzenie z maca jest zdatne do spożycia tylko bezpośrednio po przygotowaniu. Kiedyś przywiozłam do domu frytki z maca i zapomniałam ich zjeść. Po 20 minutach zaczęły robić się lekko zielonawe.
o ile oni w większości przypadków wyrzucają jedzenie, które leży zbyt długo - prawdopodobnie standardy te wynikają z tego by pracownicy celowo nie chowali jedzenia, które za darmo mogliby potem zjeść - to jednak ta zmiana koloru po 20 minutach trochę przesada Faktem jest jednak, że to jedzenie jak wystygnie, przestaje smakować a frytki robią się sflaczałe.
Mam maka bardzo blisko siebie i zdarza mi się zajrzeć częściej niż kiedyś. Sataram się nie kupować zestawów a jedynie lody mcflurry z polewą i posypką. Jednego razu pomylono posypkę, zwróciłem na to uwagę i... zanim zdążyłem powiedzieć cokolwiek jeszcze, lód wylądował w koszu. Nałożono nowego, z nową posypką. Przecież mogłem dostać tę drugą posypkę na starej... (no może poza przypadkiem kiedy byłbym uczulony na orzeszki).
Czasem jak ciśnie mnie na fryty, to idę do supermarketu i kupuję paczkę 2kg. Cenowo wychodzi tyle co duża porcja w maku, jedynie trzeba poczekać 20 minut na przygotowanie, ale zostaje sporo na kolejne zachcianki.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ok, faktycznie z tym kolorem zielonym trochę puściły mnie wodze fantazji. Były co najwyżej lekko przyszarzałe i już nie smakowały, tak jak świeże.
Htsz napisał/a:
Jednego razu pomylono posypkę, zwróciłem na to uwagę i... zanim zdążyłem powiedzieć cokolwiek jeszcze, lód wylądował w koszu. Nałożono nowego, z nową posypką.
Takie pewnie mają wytyczne, o czym też pisałeś wcześniej. Z jednej strony okay, bo nigdy nie ma problemu, jak się zamówienie nie zgadza. Z drugiej - szkoda tego biednego loda w koszu
Też lubię czasem kupować duże paczki frytek z marketów. Ekonomiczne rozwiązanie, ale u mnie się średnio sprawdza. Jak już otworzę paczkę, to jem te frytki dzień w dzień, aż je wykończę
______________________________________________________ Blog o języku angielskim: www.blog-eangielski.pl
Skuteczna nauka angielskiego dla każdego
Jak samodzielnie uczyć się języka angielskiego efektywnie i przyjemnie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).