jak byłem mniejszy owszem, jadałem happy meal, głownie dla frytek i zabawki.
Teraz wprawdzie też jadam junk food, ale nie w dużych ilościach i na pewno nie jako zestawy obiadowe - upycha na chwile, truje organizm a po godzinie i tak jest się głodnym lepiej zjeść gyrosa w ready's
czasem w maku wciagne jakiegoś burgera, ewentualnie shake'a, ale rzadko !! i nie polecam się tym opychać
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
m!s!3k
Imię: Piotrek
Wiek: 36 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 101 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2006-11-08, 11:24
ja tylko jem chesseburgery (tylko 2pln) jak jestem na mieście, albo jak sie spotkam z kims to idzie sie pogaac do maca
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-11-08, 15:29
moron napisał/a:
shake ok
No wiesz, kiedys znalezli w takim szejku sperme kilku osob
Ja w McDonald's czasami jem Cheeseburgera albo tortille, ale choc mam rzut beretem to chodza strasznie rzadko.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-11-08, 18:36
Jedzenia z Mc Doland's jest smaczne, ale staram się go unikać z powodów o których pisaliście wyżej.
Ja słyszałam o slinie w shake'u.
Od niedawna spotykam się ze znjomymi w niewielkiej restauracji gdzie serwują kuchnie meksykaska - jest pysznie. A procz tego pizzerie, standardowo.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).