Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-07-01, 22:29
tak myślisz?
o ile mi wiadomo (popraw mnie jesli sie myle) w stanach porzadnie solą fryty
a sól jest naturalnym konserwantem ^^ (zajęcia z towaroznastwa się czasem przydają )
e nieeee nie wrzucajcie wszytskich mcdonaldow do jednego worka jezeli np w wawie mogl byc przypadek ze znalezli szczury nie znaczy ze w rzeszowie tez beda szczury
a co do tych frytek... one sie po prostu wysuszaja i twardnieja nawet jak nie sa posolone ...
nie wiem czemu... aha i nie powinnismy porownywac jedzenia u nas z zarciem w usa tam mocno je modyfikuja ;x zeby byly wieksze i smaczniejsze
polecam film do obejrzenia super size me
osobiscie jem jedzenie z mc najczesciej jak robie wypady ze znajomymi do centrum miasta jest smaczne, nie trzeba dlugo czekac i w ogole kazdy znajdzie cos dla siebie
______________________________________________________ ja nic nie muszę, dlatego mam czystą duszę
te frytki pewnie z jakiś sztucznie pędzonych ziemniaków zrobione, dlatego się nie zepsuły
reklamują w tv krewetkowe dania, w sumie moze i bym się skusił z uwagi na to, ze nie jadłem nigdy krewetki, do jedzenia tego żarcia zachęcają też organizowany jednocześnie konkursem, szprytne
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).