Wiek: 35 Dołączył/a: 21 Lip 2013 Posty: 28 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2013-07-23, 16:48
W sumie nie mam ulubionego piwa :-). Generalnie nie przepadam za tak zwanym "jasnym pełnym"(czyli zwyczajnym eurolagerem), który w 90% wypełnia półki sklepowe. Najbardziej chyba lubie mocno chmielone ejle w stylu brytyjskim lub amerykańskim, ewentualnie AIPA.
Oprócz tego nie odmówię dobremu stoutowi(dalej uważam, że Guinness z pompy jest mistrzem świata w tej kategorii, w chłodniejsze dni lubię portet bałtycki(żywiecki mi wybitnie pasuje) a na lato nasz rdzennie polski styl, czyli Grodzisza :-).
mam parę znajomych, którzy są piwoszami, nawet sami ważą piwo. Dzięki nim dowiedziałam się co nieco na ten temat i zrobiłam się bardziej wybredna. Piwo z kampanii piwowarskich juz mi tak nie smakuje. Wolę piwa z mniejszych browarów: np. Lwówek, Fortuna. We Wrocławiu chętnie chadzam do Drink Hali na ul. Rydgiera. Jest tam duży wybór piw: czeskich, niemieckich, polskich, a nawet z Anglii i USA. Ceny też są odpowiednie, więc mój studencki portfel nie zawsze stać na wielkie degustacje. Niemniej jednak polecam popróbować.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).