Dokładnie Lech i Żywiec dla mnie rządzi
Ze smakowych to ostatnio dobrze im wyszedł Lech + lemoniada oraz Red's żurawinowy.
Gingers imbirowy - pyszny, przyjemnie drapie po gardełku
Maćkowe miodowe i malinowe - wypas na specjalne okazje:P
A próbowaliście pomieszać 1/4 soku arbuz - jabłko z tymbarku z 3/4 piwa? Mega Nawet pół na pół również smakuje wybornie
Wiek: 37 Dołączyła: 01 Sie 2012 Posty: 49 Miasto: Chorzów
Wysłany:
2012-08-02, 13:55
Piwne gusta zmieniały mi się wraz z wiekiem. Kiedyś popijałam Brok Sambor, swego czasu najpopularniejsze w moim rodzinnym Połczynie.
Później przeróżne wynalazki zdarzało mi się pić, najmilej wspominam niepasteryzowane piwa z czeskiego browaru Cerna Hora, niezbyt mocne, mniej gazowane niż klasyczne, ale za to jakie pyszne
Obecnie najczęściej popijam Tyskie, za to na pewno nie tknę więcej Harnasia. Jeszcze po żadnym piwie mnie tak głowa nie bolała jak po tym.... wynalazku
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).