Wszelkie piwa z małych browarów! Bardziej skłaniam się ku lagerom i pilsom. Ciemne piwa do mnie nie przemawiają
Wszystkie te koncernowe, smakujące tak samo, czyli za niczym odstawiłem już dawno.
______________________________________________________ lubiewhisky.pl - wszystko o whisky!
Ja tam za piwem nie przepadam, ale jak czasem najdzie ochota to smakuje mi Strong! I oczywiście tam smakowego jakiegoś pociągne, bo spoko są np Redss itp
sylwester001 Blogger.Klub Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 07 Sie 2014 Posty: 17
Lubię ogólnie wszystko, co ciemne, mocne i gorzkie Guiness, Okocim Mocne, Warka Strong, Porter Żywca, stouty czekoladowe, portery ogólnie wszelakie.
Z jaśniejszych lubię Ciechana i Carlsberga. Nie potrafię się przekonać do Heinekena, nie dla mnie.
Jeśli w barze nie ma dobrego piwa (albo rozcieńczają, bo to nagminne), to z sokiem. I koniecznie ze słomką wtedy, bo kojarzy mi się ze studiami
A ze słodkich? Chyba tylko cydry. Lubiłam kiedyś Sommersby, ale teraz jakoś stał się taki niemożliwie popularny, że chyba już znielubiłam. Faktycznie pija się to, co się miło kojarzy - z ludźmi i miejscami.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).