Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2010-01-13, 11:14
no okej, piwo z sokiem to profanacja... ale to profanacja dla tych, którzy piwo lubią. jeżeli mam do wyboru ubzdryngolić się wódką, a popić piwo w towarzystwie znajomych, to wybiorę piwo z sokiem właśnie. jest wtedy dla mnie do przełknięcia. generalnie nienawidzę smaku piwa. jedynie desperadosem jestem w stanie się cieszyć jak dziecko........ ale chyba to niedobrze, żeby dziecko się cieszyło z piwa?
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-01-13, 11:56
U mnie to wszystko zależy od gatunku piwa.
Piwo z sokiem to piwo z sokiem. Dobrze wiesz, Arek, że ja zawsze jak piwo z beczki to z sokiem .
Jednak gdy nie z sokiem to jakieś słodkie (czyli najczęściej ciemne). Pszeniczne też jest dobre. Z piw smakowych ubóstwiam Reddsa (szczególnie zielonego i żółtego ), Desperados też całkiem niezły.
Najlepsze jednak piwo jakie kiedykolwiek piłam to to, którym częstuje mnie mój chłopak (jego ojciec ma mini-browar w domu ^^) i Primator, który co prawda miał mnóstwo procent (i upiłam się jednym piwem, omg ), ale jest mega słodziutkie!
Lubię jeszcze piwo z wrocławskiej knajpy "Spiż" - tam niby mają swój własny browar... Nie wiem. W każdym razie piwko karmelowe jest świetne.
I miodowe, które kiedyś piłam w Czechach .
Według mnie najlepsze piwo jest Lech, ale dobre tez jest okocim, tyskie, żywiec.. Ja nie lubie piwa z sokiem albo smakowych.. Jestem bardziej za piwami oryginalnymi że tak powiem, lubie słodkie ale z goryczka też lubie..
______________________________________________________ Stwórz świat według własnych zasad..
godson90
Wysłany:
2010-02-04, 15:28
Piwo, ach to piwo .. .
Lubie sobie czasami wypić i najlepiej spośród całej gamy browarów wchodzi mi Leżajsk.
Ten browar robi naprawdę wyśmienite piwo i polecam każdemu. Zapewne Wrocławianie nigdy go nie pili, a szkoda. . .
Lecha nie lubię bo smakuje jak woda, to samo tyczy się heinekena.
Desperados jest super w smaku, ale wypiję góra dwa gdyż po większej ilości strasznie mnie muli.
Piwo z sokiem - profanacja? Ja tam lubię taką mieszankę i bardzo mi smakuje. Oczywiście jakiś Eberhard z Niemiec był by oburzony, ale mi to nie przeszkadza.
Tyskie ponad wszystkie ;D Warka Strong, Dębowe Mocne też są ok, ale nie często je pije. Desperadosa uwielbiam! Piwo z sokiem to nie żadna profanacja, dobre smakowo jest i miło się je pije, a Ci którzy to nazywają jakąs obrazą dla piwa są całkiem zabawni - tak na siłę udają wielkich znawców i smakoszy. Co do samego piwa z sokiem to lubię z nim Żywca, bez niego jakoś to piwo mi nie smakuje.
Od czasu do czasu lubię się napić Reddsa (ale nie czerwonego, on jest okropny), smakowo jest pyszny i to takie typowo kobiece piwo ^^
Też je lubię i nie cierpię ludzi, którzy śmieją się i mówią "Co to za niskoprocentowy soczek pijesz", otóż drodzy panowie, piję to dla smaku, a nie dla wysokiej ilości % w celu zwykłego, chamskiego schlania się. Tak samo lubię Reddsy jak cieńkie papierosy, to jest to
A jak się prowadzi to dobrze jest się napić Karmi
Preferuję Tyskie, Warke Strong i Żywca aczkolwiek po tym jak się napiłem Kasztelana (tak to nowe niepasteryzowane) to muszę stwierdzić że jak na razie jak jest okazja to Kasztelana będę pił, jak nie będzie to reszte ulubionych. Reszty nie pijam bo mi nie podchodzą.
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).