kaslava Blogger.Klub
Wysłany:
2015-05-27, 18:11
Ja zamierzam zacząć biegać, ale jakoś ciągle coś mi wypada. Ostatnio jak zaczęłam wkurzyłam się, że aplikacja do biegania mi nie działa i przestałam. Jestem zła na siebie okropnie.
Ja zamierzam zacząć biegać, ale jakoś ciągle coś mi wypada. Ostatnio jak zaczęłam wkurzyłam się, że aplikacja do biegania mi nie działa i przestałam. Jestem zła na siebie okropnie.
Nie powiem, sama razy wiele zrezygnowałam z rowerka stacjonarnego bo bateria w ipodzie była na wyczerpaniu... Ale mimo wszystko jak żałośnie uzależnieni jesteśmy od sieci
Biegam akurat bez niczego - żaden ze mnie długodystansowiec i na dodatek strasznie nieregularna w treningach (bo tylko rano, a spać lubię...), ale rozważam zakup zegarka z gps-em albo innego gadżetu mierzącego dystans.
Dziś przebiegłem swoje pierwsze 2km w tym roku! A raczej zrobiłem mały marszobieg, bo przez to że porzuciłem trenowanie swojego ukochanego sportu (z przyczyn niezależnych ode mnie) kondycja i masa już nie ta... nawet pomimo tego, że ćwiczyłem trochę w domu.
Nie wiem dlaczego, ale ja jakoś nie jestem w stanie przekonać się do biegania. Próbowałem kilka razy i nic z tego. Wolę siłownie, basen albo sztuki walki. Nie wszystko dla wszystkich
artoffoto WordPress.Klub
Wiek: 39 Dołączył/a: 21 Lip 2016 Posty: 23 Miasto: cały świat
Wysłany:
2016-09-25, 01:58
Rzeczywiście, moda na bieganie pochlania z roku na rok coraz więcej osób.
Ludzie zaczynają zdawać sobie sprawę ze zbawiennego wpływu aktywności ruchowej na zdrowie. Kto nie spróbuje ten nie pozna jak dobrze można się czuć pomimo niemałego wysiłku. Może i paradoksalne ale jakże prawdziwe i namacalne odczucie:)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).