Operacja jest super, zresztą w ogóle jak Pilipiuk się bierze za historię to zawsze bomba wychodzi
Dokładnie!
Dziennik Norweski też był super
W między czasie czytam "Carską Manierkę". Chociaż nie lubię opowiadań, bo wolę dłuższe fabuły, to odpowiada mi to, że boheterem każdej historii jest jedna osoba. Trochę jak przy Wędrowyczu
Imię: Jakub
Wiek: 35 Dołączył/a: 17 Lip 2013 Posty: 174 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-02-16, 17:20
Dziennika.wstyd przyznać nie czytałem. W Oku Jelenia utknąłem zaś na 3 tomie, ale poza tym chyba wszystko znam Jego opowiadania lubię, zawsze czegoś nowego się uczę.
No i ten jego znak rozpoznawczy, nie ma ani jednej powieści, w której nie byłoby choćby napomknienia o caracie
Zeznania niekrytego krytyka Gościu może robi z siebie takiego trochę debila, ale książka sprostowała jego wizerunek w moich oczach. Jest to człowiek który ma co powiedzieć i nie gada głupot
______________________________________________________ Jestem nowicjuszem. Mój blog dopiero się kształtuje i uczę się z niego korzystać, ale zapraszam! http://thewhalestudio.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).