Wróciłam do przeszłości i właśnie czytam "Siódme wtajemniczenie" Edmunda Niziurskiego. I muszę powiedzieć, że bawię się doskonale.
A następne w kolejce "Ziarno prawdy" Miłoszewskiego. Po przeczytaniu "Uwikłania" muszę poznać dalsze losy Szackiego.
Ja aktualnie czytam "Mroczną materię" Blake Crouch i to naprawdę mocna, wciągająca pozycja. Niedawno skończyłam też "Harry'ego Pottera i Przeklęte Dziecko", ale niestety się trochę zawiodłam. O, i czytam też "Naznaczeni śmiercią" Victorii Roth, ale średnio mi to idzie, bo jakoś od razu sama historia mnie nie zaciekawiła
Obecnie "Zabić Drozda", aż mi wstyd, że dopiero teraz zabrałam się za taką klasykę. Od razu poszły na bok inne książki i każdą wolną chwilę poświęcam właśnie jej. Czyta się świetnie. Ma sporą szansę wbić się do mojego osobistego TOP 5.
Marie Benedict
Pani Einstein
Inne spojrzenie na Einsteina. Któż go nie zna? A czy to, co stworzył było w 100 % jego pomysłem?
Książkę nie czyta się, ale pochłania
pe.jpg
Plik ściągnięto 2654 raz(y) 6.14 KB
anonimowe [Usunięty]
Wysłany:
2017-03-02, 02:45
"Radzieckie kobiety w walce. Historia przemocy na froncie wschodnim" Anny Krylovej
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).