Imię: Arek
Wysłany:
2014-09-01, 22:06
A ja czytam "Moje najnowsze kłopoty z historią" Piotra Gontarczyka, jak dla mnie ciekawe, ale jestem historykiem i zdaje sobie sprawę, że może to być nieco nudna dla niektórych lektura
Aktualnie to wiszę w powietrzu z Silmarillionem oraz przegryzam pierwszą część przygód Moista von Lipwiga, czyli Piekło Pocztowe Terry'ego Pratchetta. (na urodziny dostałem drugą część, więc wypada wręcz przeczytać pierwszą. Para w ruch już czeka na półce)
Imię: Piotr
Wiek: 45 Dołączył/a: 10 Wrz 2014 Posty: 25 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-09-19, 12:29
Obecnie Peter F. Hamilton "Pustka: Czas" to (jak dla mnie fana Sci Fi) rewelacyjna pozycja, kontynuacja "Sagi o Wspólnocie". Bardzo kompleksowo stworzony wszechświat wiele wątków i poruszanych problemów. Tak problemów, bo to lepsze Sci Fi nie jest o statkach kosmicznych tylko o zachowaniu się ludzi w obliczu problemów z którymi JESZCZE nie musimy się mierzyć. A następna w kolejce czeka pierwsza polska książką w Uniwersum Metro "Dzielnica Obiecana" Pawła Majki (nie liczę darmowej publikacji, polskich amatorów pt."W Blasku Ognia" bo jak dla mnie to był bełkot )
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).