Wiek: 35 Dołączył/a: 28 Sty 2018 Posty: 21 Miasto: Kraków
Wysłany:
2018-01-28, 20:07
"Głową o mur Kremla" Krystyna Kurczab-Redlich, świetna seria reportaży o życiu w Rosji, jej władzach, czystkach w Czeczenii, akcji w Biesłanie... Pokazująca też ile było przemilczane i jak działała Rosyjka propaganda.
______________________________________________________ Blog ezoteryczno-magiczno-kulturalny-naukowy (czyli w skrócie o wszystkim i niczym poza polityką. Tej staram się unikać)
Głową o mur Kremla Krystyna Kurczab-Redlich, świetna seria reportaży o życiu w Rosji, jej władzach, czystkach w Czeczenii, akcji w Biesłanie... Pokazująca też ile było przemilczane i jak działała Rosyjka propaganda.
Wiek: 35 Dołączył/a: 28 Sty 2018 Posty: 21 Miasto: Kraków
Wysłany:
2018-01-29, 21:06
Nie powiem, żebym to polecał, bo to wyjątkowe ostre dzieło: brutalny dokument z brutalnymi opisami, autorka nie waha się podawać brutalnych szczegółów. To akurat czytam w formie papierowej, gdy mogę (tramwaj).
Ostatnio jednak częściej czytam na smartfonie, i tu z kolei bym polecił Cylinder van Troffa Janusz Zajadela. Ogólnie każde jego dzieło mogę polecić, bo jak dla mnie to jest autor SF na równi ze Stanisławem Lemem. Szkoda, że troszkę zapomniany.
______________________________________________________ Blog ezoteryczno-magiczno-kulturalny-naukowy (czyli w skrócie o wszystkim i niczym poza polityką. Tej staram się unikać)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).