może najpierw pytanie: czy czytasz (poranną) prasę ?
jeżeli tak, to jaką konkretnie ? jakie działy przeglądasz najpierw ?
ja nie czytam gazet codziennie (nie chodzi tu o czasopisma !), czasem mama kupi jakąś grubszą gazete a tak to dwa razy w tygodniu rano, jak jade do szkoły łapię się na metropol i metro, gazeta darmowa i cieńka, ale wystarcza abym zapokoił swoją ciekawość polityczną, humorystyczną i kulturalną...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
z obowiązku czytam angielskie wersje Newsweeka, The Economist i czasem jakieś periodyki o nauczaniu angielskiego...
a w domu? w środy "Dziennik", w piątki "Super Express", co miesiąc PC-Format (wprawdzie to nie prasa poranna, ale nevermind). "Dziennik" lubię w sumie za całokształt, "Super Express" za program telewizyjny (tylko). PC-Format zaś za ciekawe (choć czasem połebkowe) artykuły o komputerach i komórkach i świetną zawartość CD za niską cenę.
darmowych gazet nigdzie wokół mnie nie rozdają....
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-11-16, 21:08
Wracając ze szkoły kupuję "Śłowo Polskie". Nie czytam od deski do deski, przeglądam spis i wybieram interesujące mnie artykuły. Zwykle zaczynam od polityki. To mój sposób na urozmaicenie podróży do domu.
Jeśli pamiętam (zwykle nie ma z tym problemu, choc zdarzaly sie odstepstwa od reguly), to podchodze do kioskow po "polityke" - podsumowanie wydarzen politycznych ostatniego tygodnia.
Od niespełna 2ch miesięcy przeglądam "Gazetę Policyjną". Zapałałam uczuciem do samego tytulu, niestety artykuly jak dotad srednio mnie ciekawily.
Przegladam tez portale informacyjne - onet i wp.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2006-11-16, 21:17
zależy , czesem w drodze do szkoły czytam w czasie gdy dojeżdżam . kupuje Fakt albo dziennik Bałtycki , albo wyborczą . zawsze kupie tą gazete która ma ciekawą informacje na okładce
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-11-16, 22:04
Czytam Metro jak mi ktos przyniesie kiedy idzie rano do collegu. Poza tym czasami jak mnie zainteresuje jakis artykul na WP to tez przeczytam, ale nie jestem fanka takich rzeczy, chyba trzeba miec odpowiedni dzien zeby czytac takie rzeczy.
Jezeli chodzi o takie wiesci polityczne zza oceanu, to wole ogladac The Daily Show, bo przynajmniej mozna sie posmiac
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
napisałem o zaspokajaniu tematu politycznego, ale staram się jak najmniej polityki, chyba, że widze coś wesołego, wtedy wnikliwie badam sprawe. wole ciekawostki ogólnotematyczne i techniczne - komputery i internet. Sport także rzadko przeglądam...
Luke Mica napisał/a:
z obowiązku czytam angielskie wersje Newsweeka, The Economist i czasem jakieś periodyki o nauczaniu angielskiego...
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-11-16, 22:16
Luke Mica napisał/a:
periodyki o nauczaniu angielskiego...
O właśnie, może jakieś polecisz, moze akurat bede miala w bibliotece. Akurat pisze prace, a wlasciwie gromadze materialy i na pewno cos sie przyda
Jak czytales cos o seating arrangement albo speaking barriers to daj znac
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-11-17, 11:58
np. dziś dziennik, a codziennie w poniedziałek lokalne tygodniki!
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-11-17, 15:36
Poza tym czasami jak mnie zainteresuje jakis artykul na WP to tez przeczytam, ale nie jestem fanka takich rzeczy, chyba trzeba miec odpowiedni dzien zeby czytac takie rzeczy.
w tym miesiacy (jak dotad) to mam same takie dni. Duzo sie dzieje. Ale pewnie po jakis czasie strace zapal, by pozniej wyzbyc sie jakichkolwiek checi do przegladania prasy. Może nawet przerzuce sie na wiadomosci tv.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
DJ Click [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-17, 23:39
Focus,Wyborcza,Dlaczego,Logo(dla zabicia czasu)
Karol Pomógł: 2 razy Dołączył/a: 17 Mar 2006 Posty: 203 Miasto: Chełm
Wysłany:
2006-11-18, 10:15
a oczywiście zapomniałęm o miesięczniku National Geographic
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).