Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-05-24, 13:16
m@tarci napisał/a:
A ja nic nie czytam
Olalem wszystko, mam roznej masci portale i serwisy, gazeta i ksiazka, to obce mi rzeczy.
Zawiało chłodem, ale w sumie to ja również nie wiele pracy czytam. Czasem tylko jak mnie najdzie chętka to przejrzę w piątek "Dziennik Zachodni".
Ale mam tony gazetek "Tajemnice świata" (Dodatek do "Super Expresu") lubię poczytać np. o historii pampersów , o święcących w ciemności myszach, czy o romansach Napoleona
Ja ostatnio okazjonalnie czytam "Gazetę Prawną". Ale to tylko dlatego, że dodają płyty CD z różnymi aktami prawnymi, które mogą mi się przydać na studiach.
a ja czytam Charaktery ale to z przyzwyczajenia ze względu na to że jestem w LO profilowanym i do profilowych przedmiotów mi się przydaje. Poza tym lubie sobie newsweek poczytac i przekrój ostatnio czesto przegladam machine m.in ze wzgledu na felietony Pani Chylińskiej oraz XXI wiek...
______________________________________________________ pi***ol kraj, myśl o wszechświecie...
Ja już od dawna nie czytam papierowych gazet. Wszelkie informacje dostarcza mi czytnik RSS na google. Jest szybszy i nie marnuje papieru. Znaczy ekologiczniejszy.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-04-04, 20:44
djmila napisał/a:
Po co mam lecieć do sklepu i tracić kasę na jakieś gazety jak mam neta..
Nie wszyscy jednak sa przyzwyczajeni do korzystania z internetu w tym celu (patrz starsze pokolenie), ja tam lubię co piątek przejrzeć prasę, a zwłaszcza zobaczyć co narysował Andrzej Mleczko
Nie wszyscy jednak sa przyzwyczajeni do korzystania z internetu w tym celu (patrz starsze pokolenie), ja tam lubię co piątek przejrzeć prasę, a zwłaszcza zobaczyć co narysował Andrzej Mleczko
Ja lubię codziennie przejrzec prasę, a pokoleniem jestem chyba "młodszym" ; ) Nie cierpie ebooków, skanów... czytanie dla mnie rzeczy które są wydawane na komputerze jest katorgą i robię to tylko w ostateczności.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).