-> "Motyw"
-> "Computer Arts"
-> "psd"
-> "Elle"
-> "Puls Biznesu" (nie ma to jak szkoła codziennie funduje darmowy )
-> to co mi wpadnie w ręce np. Merto, Angora
/ poprawka dla Htsza
Puls Biznesu, i zawsze zaczynam od końca (!)
Po za tym od czasu do czasu dorwę Metro
Ostatnio zmieniony przez madziana 2006-11-18, 13:19, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
The Teacher, English Teaching Professional, Modern English Teacher, ELT Journal. dopiszę jak coś jeszcze zobaczę.
//DOPISEK
Języki Obce w szkole - ale z czym to się je, to nie wiem.
Frozen Lust napisał/a:
Jak czytales cos o seating arrangement albo speaking barriers to daj znac
coś na pewno by się znalazło, kwestia poszukania. w wolniejszej chwili rzucę okiem.
dodi [Usunięty]
Wysłany:
2006-12-29, 18:31
nie czytam
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 29-12-2006, 20:56 ]
pytanie nie brzmiało czy się czyta czy nie tylko jaką prasę, a skoro dodajesz już takiego posta to chociaż argumentację podawaj
Okej okej.
Nie czytam,bo mnie nudzi i nie ciekawi mnie co się dzieje w tym głupim kraju
Ostatnio zmieniony przez dodi 2006-12-30, 09:45, w całości zmieniany 1 raz
Arusz [Usunięty]
Wysłany:
2006-12-29, 22:35
nie lubie czytać gazet, wole czytać informacje w necie ...
godson90
Wysłany:
2007-10-30, 10:25
ja sobiscie czytam Super Expres.. na poczatek zerkam na polityke a potem na sport...
jak mi sie nudzi to czytam dramaty ludzi rym,rym...
no i różne rzeczy o rysowaniu jak w empiku znajdę...
chciałem sobie kupić kiedyś jedną z nich, ale 40pln miesięcznie mnie odrzuciło będzie trzeba chyba kuzyna w anglii prosić, żeby mi tam po 5funtów kupował i przywoził raz na jakiś czas jak będzie w pl, fajne te gazety, wiele ciekawych materiałów.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Yoshie [Usunięty]
Wysłany:
2008-02-05, 23:12
PC format, Super Volley, Świat Siatkówki, czasem Magazyn Siatkówka, kiedyś w rękę mi wpadło Vademecum Kibica (tak to się chyba pisało.. ), Tele Tydzień (bo program tv mają.. ) dokładnej rubryczka z Polsatem Sport, Eurosportem i TV4.
Ogólnie rzecz biorąc częściej czytam książki i informacje na rożnych stronach (z siatkówką związanych...).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).