Na gadżety elektroniczne (i aparaty foto) potrafię wydać grube tysiące. Pomagają stworzyć iluzję szczęscia i bogactwa. Zabijają moj czas wolny.
Na książki, których nigdy za wiele.
Na perfumy, za to nie przepadam za kosmetykami 'kolorowymi' i 'pielegnacyjnymi' zwłaszcza.
Na marzenia małe i większe typu kolczyk, tatuaż, biżuteria i inne drobiazgi.
Na ubrania prawie wcale. Nie lubię zakupów odziezowych.
Niestety sporo pieniędzy wydaję na karty do telefonu... lubię smsy.
Na prezenty dla innych. Zawsze zakładam sobie, że tylko drobiazg kupię ale jak się rozpędzę to prezent kosztuje dużo za dużo.
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Na ubrania prawie wcale. Nie lubię zakupów odziezowych.
<pjona!> też nienawidzę ;] jak sobie pomyślę, że muszę iść na zakupy i przeglądać wszystkie te ciuchy na wieszakach, szukając czegoś, co choć odrobinę przypominałoby rzecz, której potrzebuję, dostaję histerii. zazwyczaj wytrzymuję na zakupach 15-20 min, potem zaczyna się jęczenie, że bolą mnie nogi i plecy, jestem coraz bardziej rozdrażniona, bo w sklepach jest wszystko, tylko nie to, czego potrzebuję, poza tym, irytuję się jeszcze bardziej, jak w sieciówkach znajduję okazy tak dziwne i do niczego niepodobne, że chce mi się płakać, zastanawiając się równocześnie, jak ktoś mógł to wymyślić, nie mówiąc już o tym, że ktoś to świadomie kupi i, o zgrozo!, będzie w tym chodził
karmil Blogger.Klub
Imię: Kinga
Wysłany:
2012-07-31, 20:53
Z mojego kieszonkowego mogę co najwyżej wstrzymywać się i po jakimś czasie robić 'większe' zakupy. Aktualnie oszczędzam na lepszy aparat, a mniejsze zdobycze i główne wydatki to słodkości, ubrania, kosmetyki i przede wszystkim książki. Rodzina zaczęła się przyzwyczajać i najczęstszym prezentem jest karta podarunkowa do empika ;D
A ja ostatnio zaczęłam na ubrania wydawać mniej. Chociaż do niedawna było to prawie niemożliwe. Moja koleżanka wyciągnęła mnie kiedyś na spacer po second handach. Na początku nie byłam zadowolona, bo wolę, gdy w sklepie mam wszystko ułożone kolorystycznie, rozmiarami... na wieszaczkach. A teraz chyba się uzależniłam. Hahaha
Naprawdę można znaleźć tam świetne ciuchy i stworzyć niesamowite stroje. Polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).