Większość znika mi w tajemniczy sposób, więc nie wiem, naprawdę nie wiem. Pozostałą część wydaję na ubrania i zostawiam w barach. Po prostu mam kolegów, z którymi nie da się nie chodzić na piwo co tydzień.
Mirabel Blogger.Klub
Wysłany:
2012-07-18, 19:28
Zwykle na ubrania, kosmetyki, słodycze i fast food ect.
Niestety, albo "stety" masę pieniędzy wydaję na książki, mam na tym punkcie totalnego bzika, ale co zrobić jak w towarzystwie książek czuję się wyśmienicie
ogólnie 'na życie', a jeśli starczy mi pieniędzy, wtedy najwięcej wydaję na kosmetyki z racji tego, że rzuciłam fajki i mogę sobie teraz na to pozwolić mam manię kupowania lakierów do paznokci, już wiele razy dostałam za to po łapach od mojego
pieniądze wydaję na ubrania, kosmetyki, jedzenie, wypady na miasto. sporadycznie zdarzy się kupić grę komputerową, od czasu do czasu wpadnie też w rękę jakaś gazeta. raczej nie szastam pieniędzmi i nie wydaję ich na co popadnie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).