Imię: M.
Dołączyła: 16 Sty 2010 Posty: 13 Miasto: z drugiej strony kabla
Wysłany:
2010-01-17, 14:49na co wydajesz pieniądze?
na kosmetyki? ubrania? słodycze? kino? (...)
a może w ogóle ich nie wydajesz?
osobiście ja się nie mogę powstrzymać przed wydawaniem najczęściej kupuję kosmetyki, gdy coś już mam. bo najłatwiej i te zakupy cieszą mnie najbardziej
______________________________________________________ <I>wiatr zrywa czapki z głów - nie kocham cię już</i>
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-01-17, 15:27
Ja najwięcej pieniędzy również wydaję na kosmetyki. Kupowanie ich jest zdecydowanie łatwiejsze niż kupowanie ciuchów . A to wszystko za sprawą ich dostępności i... Nie musimy ich przymierzać Haha. Uwielbiam kupować kosmetyki (szczególnie te kolorowe) i nic ani nikt tego nie zmieni. Na rynku jest taka mnogość tego typu produktów, że gdy wchodzę do drogerii rzadko kiedy wychodzę z pustymi rękoma.
To jest moja zguba, ale każdy ma swoje małe nałogi, prawda?
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-01-17, 16:10
lapavlo napisał/a:
ja wydaje wszystko na płyty cd
Oto przykład postawy obywatelskiej . W dzisiejszych czasach ludzie wydają pieniądze na coś, co nie jest dostępne za free (oczywiście muzyka jest dostępna za free, ale nielegalnie ).
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-01-17, 16:54
lapavlo napisał/a:
ja wydaje wszystko na płyty cd
Ja bym nie mógł, bo bym tylko słuchał może 2 utworów. Jeśli poczułbym, że to nieładnie ściągać za darmo, to ściągałbym z np. muzodajnia.pl (300 utworów za 100zł), ale niestety na razie raczej nie korzystam z tej strony.
Ja głównie pieniądze wrzucam do skarbonki, a za resztę kupuję np. słodycze. Czasami sobie zafunduję warsztaty, albo lekcje tańca (ale głównie rodzice za to płacą).
Rozchodzi się najczęściej na Tymbarki wiśniowe ^
zaraz potem w kolejności są
* przybory do rysowania/malowania,
* trampki,
* sznurówki,
* waniliowe kosmetyki,
* lakiery do paznokci,
* ciuchy
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Wysłany:
2010-01-17, 17:54
Książki Rzadko, bo rzadko coś mnie zainteresuje, ale jak już coś trafię - a zazwyczaj trafiam albo na całe serie na raz, albo na kilka interesujących tytułów na raz - to... hoho! XD
Kosmetyki owszem, ale raczej na to, co mi się pokończyło, czyli równa stawka
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2010-01-17, 21:03
a ja chodzę sobie do second-handów i kupuję markowe ciuchy za góra 4zł. zostawiam tam przynajmniej z 50zł miesięcznie. oprócz tego dużo pieniędzy wydaję na słodycze, no co poradzę, że nie mogę się oprzeć ;p
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 18-01-2010, 20:56 ]
wątek offowy dotyczący wypowiedzi Emm został przeniesiony do osobnego tematu Odświeżanie ciuchów z drugiej ręki
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-01-17, 21:51
mangi, anime, książki, czasem muzyka i film na dvd.
poza tym najoczywistsze w mojej sytuacji życiowej: ubrania (zarówno dla siebie, męża i córki - to ostatnie najwięcej), artykuły pielęgnacyjne dla małej (pieluchy, chusteczki, kremy + ew. leki na katar i kaszel) oraz wszelkiej maści materiały na studia (w tym: książki i kserówki)
czasem coś poza skalą, czyli dla przyjemności organoleptycznej na imprezę
a ostatnio zaciskamy pasa, bo mieszkanko nam się skroiło, więc rezygnujemy z tych rzeczy, bez których możemy się obejść przez dość długi czas.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).