Od kiedy jestem mamą niemal wszystko idzie na syna, bo po prostu wolę Jemu coś kupić niż sobie a kiedy już robię zakupy dla siebie to są to kosmetyki lub ubrania
Pieniądze nigdy się mnie mocno nie trzymały...tzn. jak zarabiam to lubię wydać kasę. W końcu cała przyjemność jest oparta na kupowaniu czegoś, czego pragniemy sporo pieniędzy przeznaczam na ciuchy, perfumy i...różne inne pierdoły
Trochę trudne pytanie, bo nigdy nie wiem na co wydaje pieniądze Ostatnio głównie na sprzęt sportowy, a tak najczęściej to na BUTY i rozrywkę... Akurat jestem nieliczną z tych, które na ciuchy nie wydają prawie nic, a mają zapełnione 3 szafy
No wiadomo:) jak każda kobieta na kosmetyki,ubrania.Ostatnio nawet dosc duzo kasy udalam na balony do modelowanio ponieważ skręcanie ich w rożne zwierzątka to moje hobby
Kiedyś wydawałam na książki. Teraz mam czytnik, więc ten koszt bardzo zmalał.
Na ogół na słodkie, kosmetyki i jakieś duperele, które mi wpadną w oko. Zwłaszcza akcesoria typu "japan style". Haha, mam na punkcie takich "sweetaśnych" rzeczy fioła.
Na tą chwilę mam ubraniowy odwyk, także pieniądze rozchodzą mi się głównie na kosmetyki lub wizyty upiększające i poprawiające samopoczucie u kosmetyczki.
Lubię niespodzianki także czasami kupuję coś mojemu facetowi bez okazji. Co prawda rzadko ... ale zdarza mi się taki dzień dobroci
Wszystko zależy od tego, co jest mi w danej chwili potrzebne (mniej lub bardziej ). Zazwyczaj kasę wydaję na ciuchy, buty, książki, kosmetyki, a nieraz na wyjścia gdzieś, np. na imprezę.
cyro-graf Blogger.Klub
Wysłany:
2013-02-01, 03:19
Ja pieniądze wydaję rzadko. Zazwyczaj mogę się poszczycić pełnym kontem w banku. Nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam debet na koncie. Nie jestem jednak skąpa, więc jak już kupuję to nie oszczędzam. Ciuchy kupuję hurtowo: raz na pół roku odczuwam potrzebę sprawienia sobie paru wdzianek i najczęściej są to płaszcze lub kurtki. Na kosmetyki wydaję grosze (nawet jak już kupię to i tak nie chce mi się ich używać). Chyba najwięcej wydaję na większe zakupy w rodzaju: nowy rower, telefon, tablet, czytnik ebooków, meble, sprzęt RTV, itd.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).