Sporo kasy wydaję na ubrania i dodatki, a także na jedzenie na mieście. I nie chodzi mi wcale o fast-foody, tylko fajne zdrowe, świeże dania w dobrym knajpkach.
Przede wszystkim - na uczelnię i dojazdy do niej.
Następnie na jedzenie, bo kocham gotować :p
Na ciuchy i kosmetyki, ale to nie lubię, nie jestem fanką cotygodniowych zakupów w galeriach handlowych.
No i rachunki. Telefon, internet, plus ubezpieczenie na życie Po śmierci Taty zrozumiałam jakie to ważne.
No i coś tam dorzucam mamie, bo odkąd zostałysmy same, musimy sobie radzić. I na ciągłe zmiany wnętrz, teraz np. oszczędzam na wyburzenie ściany i połączenie pokoju z kuchnia
mi cała wypłata schodzi głownie na bilety miesięczne (dwa kierunki studiów w dwóch różnych miastach + praca) i na jedzenie na mieście... bo w domu bywam czasem w nocy. Reszta na ksiązki, kosmetyki, papierosy i alkogol, chociaż na to ostatnie nie zostaje mi już wiele czasu
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).