Ja wole spodnie bo jestem facetem, ale wam dziewczynki/dziewczyny/kobiety doradzam spodnie. W spodnicach jak idzie jakas dziewczyna czy kobieta to wiekszosc facetów sie slini, trzeba dbac o siebie i pier.. gnojów! Chyba ze jakas z was lubi pokazywac dupke to juz inna sprawa.
Zycze milego dnia i nocy oraz zapraszam, jakby jakas z was panna chciala mnie poznac, nie jestem chamski ani dupkowaty, jestem taki jak trzeba, do kazdej okazji inny.
Ja na codzien wole spodnie. Zwlaszcza rurki. Spodnie sa wygodne i bardziej od spodnic praktyczne moim zdaniem. Z zreszta nadaja sie na kazda pogode. Niby jak wyjdziemy na dwor w krotkiej spodnicy to bedzie nam cieplo, ale moze sie ochlodzic i zaczac lac . Jak juz zakladam spodnice/sukienke to raczej w lato/wiosne jak jest bardzo cieplo.
Apel do dziewczyn: nie polecalabym krociotkich jak kawalek materialu miniowek i sukieneczek. Niby faceci sie slinia i gapia jak sroka w gnat, ale z tego co wiem normalni chlopcy wola raczej dziewczyny, ktore maja troche oleju w glowie i sa bardziej "ubrane" niz "rozebrane". Jak kogos urazilam to sorry.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Na pewno nie pomagają tampony. To mikrobiologiczna bomba w pochwie. Moim zdaniem tamponów należy używać z dużą ostrożnością i nie nosić ich dłużej niż cztery-sześć godzin. W żadnym razie nie zakładać na noc. Jeśli tampon długo tkwi w pochwie, łatwo o infekcję, która wstępuje do szyjki macicy i dalej, do jajowodów, a stamtąd już krótka droga do zakażenia przydatków.
omg...nie o tamponach chciałem poczytać... temat jest o spodniach i spódnicach i w tym artykule jest również o tym wzmianka, nawet zasugerowałem to wspominając o co mi chodzi, przecież nie bez powodu dodałem ten link właśnie w tym temacie...
może rozwinę pytanie: czy argument tej pani przemawia bardziej za spódnicami, czy was to nie rusza?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).