Zdecydowanie wygodniej mi w spodniach ale bardzo lubię spódniczki.
Gdy zgubie resztę nadprogramowych kilogramów na pewno będę częściej pokazywać się w spódniczce
Ze względów praktycznych noszę spodnie, przeważnie cygaretki. W lato sukienki lub spódnice maxi, ale to tylko wtedy, gdy jest ciepło. Na różne okazje lubię założyć coś ładniejszego - jakąś sukienkę czy spódnicę.
Wysłany:
2013-07-17, 09:19
zdecydowanie sukienka, a zwłaszcza teraz, w okresie letnim. nie ma nic, co jest jednocześnie tak bardzo kobiece i dziewczęce.
______________________________________________________ jestem specjalistką od spraw damsko-męskich. jestem perfekcjonistką - w życiu i w kuchni (gdzie odpoczywam). lubię pieprzyć. czytaj mnie więcej tutaj
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).