Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
harryztybetu
Wysłany:
2009-12-03, 17:01
Hahahaha:) Przez mur sceptycyzmu Pani peggy.s i tak się nie przebiję, ale z racji wieku jestem w stanie zrozumieć jej punkt widzenia...
Gwarantuję, iż gdyby ankietę przeprowadzić w grupie ludzi 21 lat wzwyż, to z wyjątkiem impotentów i zakonnic (choć też nie zawsze) pewnie nikt nie wymieniłby nic przyjemniejszego od seksu a już na pewno nie byłoby to przebywanie z kimś, kogo się lubi... Jak już mówiłem: "noł łej";)
I wcale nie trzeba być myślącym tylko jednym, seksualnym maniakiem, żeby to stwierdzić.
Czy komuś się to podoba, czy nie ten świat seksem stoi - seks jest, był i będzie wszędzie i zawsze, od zarania dziejów. Wszystko kręci się wokół seksu i nie dzieje się tak bez przyczyny;)
W szczególności, żyjąca wg. zasad, "porządna" kobieta, która się zakocha na zabój a jej facet będzie jej umiał porządnie "futerko przetrzepać" nie będzie w stanie wymienić nic przyjemniejszego:P
______________________________________________________ Harry z Tybetu
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Hahahaha:) Przez mur sceptycyzmu Pani peggy.s i tak się nie przebiję, ale z racji wieku jestem w stanie zrozumieć jej punkt widzenia...
Gwarantuję, iż gdyby ankietę przeprowadzić w grupie ludzi 21 lat wzwyż, to z wyjątkiem impotentów i zakonnic (choć też nie zawsze) pewnie nikt nie wymieniłby nic przyjemniejszego od seksu a już na pewno nie byłoby to przebywanie z kimś, kogo się lubi... Jak już mówiłem: noł łej;)
dobra, dobra... nie jestem w tym temacie dobra z racji mojego wieku...
Imię: Agata Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 13 Cze 2011 Posty: 136 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2011-06-13, 21:21
Od seksu lepsze jest tylko... więcej seksu.
No nie oszukujmy się, z czymś takim nie można konkurować.. chyba ze nic się nie robiło przez ostatni miesiąc tylko się non stop chędożyło, to wtedy lepiej coś zjeść albo (w moim przypadku) anime obejrzeć, najlepiej na laptopie leżąc w wannie.
______________________________________________________ krewetki i szczypiorki.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).