Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jak islam islamowi nie równy, tak jak seks seksowi. Seks z ukochaną osobą to chyba jedna z największych przyjemności na naszej planecie, lecz seks jako rozgrywka to pożywka dla mas. Dlaczego tak uważam? Bo seks powinien być kojarzony bardziej z połączenia dusz a nie ciał, być początkiem drogi nowej nadziei jak i stanem zaufania.
Proste, że internet.
Naucz się żyć bez seksu, a Twoje życie stanie się lepsze gwarantuje!
Mam dobre pytanie
Co zrobilibyście w takiej sytuacji.
Dostawca internetu wyłącza internet nie podając żadnego powodu i nie masz możliwości dostępu do internetu wcale i nie wiesz, kiedy w ogóle będziesz miał(a).
Co w takiej sytuacji wybierasz seks, czy internet?
Nie bardzo rozumiem - jak mam wybierać, skoro jedna z opcji do wyboru jest niedostępna? oO
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
ja to rozumiem..lecę do kafejki albo gdzieś poinformować cały świat, że mam awarię, żeby komuś coś głupiego do głowy nie przyszło i nie pozmieniał przeznaczenia..a normalnie to brałabym się za usuwanie usterki..
ja to rozumiem..lecę do kafejki albo gdzieś poinformować cały świat, że mam awarię, żeby komuś coś głupiego do głowy nie przyszło i nie pozmieniał przeznaczenia..a normalnie to brałabym się za usuwanie usterki..
No fajnie, że masz taką możliwość, bo ja raczej 30 km do kafejki nie pojadę
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).