Spanie w objęciach ukochanego, mając przy tym fajne sny? Nie no żartuje. Jestem zdania że nie można wszystkiego wrzucić do jednego worka. Jednego dnia nic nie będzie miało dla nas znaczenia oprócz miłości, a następnego dnia będziemy chcieli tylko spać, albo tylko jeść ... Więc, nie istnieje jedna odpowiedź na to pytanie.
[ Dodano: 03-08-2012, 12:33 ]
Sen, imprezowanie, jedzenie - zwłaszcza sushi
Zależy od sytuacji. Skłamałbym gdybym powiedział iż seks nie jest przyjemny czy też może najprzyjemniejszy, ale są momenty...
np. w danej chwili nie będzie nic przyjemniejszego od jedzenia pizzy ze znajomymi, popijania browara i grania na konsoli. Innego razu najprzyjemniejszą rzeczą będzie ćwiczenie na siłowni i osiągnięcie jakiegoś sporego efektu. Kolejne co przychodzi mi do głowy to np. oglądanie meczu swojej ulubionej drużyny piłkarskiej, a jeszcze innym przykładem jest seks
Ja myśle, że to indywidualna sprawa, nie ma jednego przepisu na stworzenie dobrego związku. Jedni lubią mieć wolność, zupełną samowolkę, a inni zupełnie inaczej. Chcą być kontrolowani w jakimś stopniu przez partnera bo wtedy czują, że on się nimi interesuje.
Ale mimo wszystko, chyba najważniejsze jest w tym wszystkim uczucie i dobre poznanie partnera
(Nie wiem jakim cudem to sie tu znalazło. Pisałam ten kawałek tekstu do zupełnie innego posta...)
Ja myślę, że nie ma rzeczy przyjemniejszej od seksu, ALE... ale np. wolałbym zrezygnować z seksu niż z internetu Tego po prostu nie da się tak jednoznacznie sklasyfikować
Jeśli chodzi o mnie to na pewno wolałbym zrezygnować z internetu niż z seksu...no chyba, że byłbym dzieckiem neo uzależnionym od sieci, ale jako normlany, zdrowy mężczyzna wolę jednak prawdziwe życie, bardziej mnie fascynuje niż świat wyimaginowany
Tylko ile można uprawiać seks? i chyba o to chodzi Seks jest lepszy ale to krótkotrwała przyjemność (w tym sensie, że w internecie możesz siedzieć nawet 12h na dobę, a spróbuj tyle uprawiać seks ).
dla mnie wszystko jest lepsze
Pomelo na pierwszym miejscu, laptop, komórka, pegazus, xbox, nauka, gotowanie, sprzątanie którego nie cierpię... itd
mogę seksu nie uprawiac do końca życia (noł problem dla mnie) ale muszę mieć kogoś do przytulania i całowania. To akurat kocham, wielbię i ciężko mi bez takich "uprzejemniaczy życia"
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
muszę mieć kogoś do przytulania i całowania. To akurat kocham, wielbię i ciężko mi bez takich uprzejemniaczy życia
Seks to niekoniecznie, hmm, szybkie i ostre ruchanko, które ma być przyjemnością dla faceta, ale też bliskość między dwojgiem ludzi, która jest nawet lepsza od przytulania się i całowania Jeśli facet jest w porządku to potrafi sprawić tak, żeby w seksie była ta "magia", nawet większa niż w tych, nazwijmy to, zwykłych czułościach
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).