Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-05-29, 22:18
Yzoja napisał/a:
Bradley Cooper
Taki wiecznie zalany. ; D
Jolie jest o-b-rz-y-d-l-i-w-a! I stara.
Oglądałam ostatnio film "Oszukana" z nią w roli głównej i nie mogłam na nią patrzeć, naprawdę!
Audrey Hepburn
Brigitte Bardot
Marilyn Monroe
trzy najpiękniejsze kobiety jakie nosiła ziemia!
Ze współczesnych:
Sienna Miller
Audrey Tautou - chyba nie muszę wymieniać filmów, w których grała.
A zapomniałabym!
Eric Bana I - po obejrzeniu "Zaklętych w czasie" straaaaaasznie długo nie mogłam o nim zapomnieć.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Gemma Arterton - zarówno pełniejsza jak i szczuplejsza
Eva Green
Lily Cole
Cate Blanchett
Juliette Lewis
Dido
______________________________________________________ for you i will play on my cosmic guitarzzz
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-06-01, 16:10
Z mężczyzn:
Na pewno Johny Depp, kocham go w prawie wszystkich filmach
Orlando Bloom, w "piratach z Karaibów" . Tak poza tym to zależy od charakteryzacji
Hugh Laurie - Houuse
Jak już jesteśmy przy House, to Jesse Spencer
I z kobiet Olivia Wilde
I lubię też Kayę Scodelario
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
I własnie to jest to! Jakby walną w nią piorun i ona nie wie co ze sobą zrobić! I to jej "Oh wow, lovely." i nieobecny wzrok <3
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-06-03, 22:13
Ja lubię jeszcze Antonio Banderasa - młodego (np w Desperado bardzo mi się podobał)
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).