Hugh Laurie nie jest zły, ale koniecznie z zarostem
A ostatnio spodobał mi się Abradab.
harryztybetu
Wysłany:
2010-08-19, 23:12
Ładnych dziewczyn jest na pęczki - tak na ulicach, jak i w tzw. szołbizie - więc nie ma co skupiać się na ładnych buziach i zgrabnych dupach, bo nie zmieściłbym się i na 10 stronach forum.
Ktoś wcześniej wkleił już fot. więc dzięki bogu nie muszę nic szukać i publikować - mój typ to Juliette Lewis.
Nie o to chodzi, że jest taka super ładna, bo w zasadzie nie jest, ale ma w oczach taką dziką k...rwicę, że w ciemno jestem w stanie stwierdzić, że jest świetna w łóżku. Weźmy np. jej rolę w "Natural born killers" Stone'a; mnie zabija sexappealem! Mogłaby zgasić tego papierosa bosą stopą, przelecieć mnie i po wszystkim zamordować;)
______________________________________________________ Harry z Tybetu
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).