sMiley O.S.T.R. ma to coś w sobie, to chyba charyzma sprawia, że tak do siebie przyciąga
Jeśli chodzi o raperów to przesłodki jest Fisz, uwielbiam jego muzykę
Jak już jestem przy muzykach to Charlyn Marshall (Cat Power) też jest urocza i ma boski głos, polecam cover Lost Someone w jej wykonaniu!
[off]Fisza ciężko nazwać raperem jego siła tkwi w tym, że jest wszechstronny i nie można jego twórczości wrzucić do jednej szufladki [/off]
było już trochę takich pań, które mi się podobały, niektóre nadal się podobają, mimo, ze doszło im trochę lat ;P
na pierwszy plan Anna Przybylska, ten głos i uroda mi się podoba
dawniej, za czasów młodzieńczych była też Avril Lavigne
podobała mi się też Lana z serialu Tajemnice Smallville -> Kristin Kreuk
ogólnie sporo tego
Mischa Barton ze zdjęcia na górze wygląda sympatycznie, Angelina uważam, że jest przereklamowana a Olivia Wilde wyszła tu na zdjęciu bardzo fajnie, w serialu wydaje mi się być mnie atrakcyjna niż na tym foto.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Mi też się Lana podobała Ale ta blondynka ("dziennikarka") też całkiem fajna była
Co do Fisza - fakt, patrzmy chociaż na jego nowy projekt Kim Nowak - ich płyta wychodzi teraz jakoś na dniach.
Katie Melua (o której krążą plotki, ze jest bi), ah te jej oczka! 100% Słodyczy!
Anna Przybylska całkiem fajna ale ja jednak wolę jej koleżankę z planu KSD,
Monikę Buchowiec
Rude,blondynki z aparatami na zębach - maksymalnie urocze i kręcące! I te jej kości policzkowe,usta...Mmm
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-05-15, 09:52
Taką fajną, dziecinną trochę twarz ma Katie Holmes.
Wysłany:
2010-05-28, 21:07
Z kobiet Już od dawna lubię sobie na nią popatrzeć, mimo że uważana jest za siaką i owaką, do tego podróbkę Jolie, ale moim zdaniem lepsza podróbka niż oryginał:
Megan Fox
Do tego Kate Perry:
Chciałabym wyglądać tak jak ona
Jak sobie patrzę na obydwie te panie, to bardzo, ale to bardzo żałuję, że mam brązowe oczy A soczewki mocno kryjące, są - jak sama nazwa wskazuje - mocno nienaturalne (ośmielę się powiedzieć, że są nawet brzydkie!).
Z panów pragnę przypomnieć Jude Law. Oglądałam ostatnio jakieś cuś "Najseksowniejsi" badboys na MTV i był ooon. Cytuję: "O twarzy anioła"
Ma urodę troszkę takiego chłopaczka z bojsbendu XD I metr pięćdziesiąt w kapeluszu
I na koniec: Bear Grylls. Nie chodzi o to, że jest wysportowany, nie o to, nie o to, nie o to. Ale jego UŚMIECH...! I te śmiejące się oczki~
Ładnie pokazuje go ten democik:
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-05-29, 14:23
Yzoja napisał/a:
wysocy faceci są... mało użytkowi hihi. Niscy są fajniejsi!
Nie bluźnij! Nie ma nic bardziej kręcącego niż wyższy facet, chociaż dla mnie wyższy to taki raczej przeciętny sama mam metr sześćdziesiąt parę.;D
Jeśli chodzi o seksownych i znanych, to mam kilka swoich typów.
Edward Norton, nie wiem co ten facet ma w sobie, ale wielbię go całą swoją osobą!
Ponadto mam słabość do starszych facetów, chociażby takiego Patricka Dempsey'a
Natomiast z branży muzycznej króluje Pezet, te okularki mrauuu! ; D
jeszcze Adam Levine
Na razie wystarczy, kobiety w kolejnej odsłonie. ;DD
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).