Człowiek przedsiębiorczy nie zna żadnego jakby , jest nastawiony na sukces tez bym po pierwszych szaleństwach pewnie o czyms ciekawym pomyslała , teraz tak sie zastanawiając mysle ze zainwestowała bym napewno w jakąś knajpe w ciekawym stylu. Z niebanalnym wystrojem itd .
Ale napewno bym wyjechała. W moim mieście nie ma przyszłości a najlepiej to nad Morze mmm , mieć tak swoj domek , knajpe , żyć nie umierać
knajpe nad morzem?
gdybym nie byl adminem i nie musial sie dobrze zachowywac to bym napisal ze cie chyba po....
nad morzem co roku sa inne kanjpy po wiekszosc ludzi plajtuje
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-23, 19:36
I co z tego? wszystkie knajpy są takie same , jedna od drugiej malo czym sie roznia.
A niby skad masz takie informacje , co probowales? wiesz ja bym sie na to nie zdecydowala nie mając grosza w kieszeni , ale majac 10 mln czemu nie? nie bede ich chować w skarpecie by były bezpieczne... wole zaszaleć , zrobić coś własnego... a pomysłów mam sporo .
ps a takie odzywki to sobie stosuj w towarzystwie tych co sobie na to zpozwolą. Ja sobie nie zycze .
pochodze z nad morza i wiem co sie tam dzieje
dodatkowo pracowalem przez 2 miechy w barze...
ludzie potrafia na wakacje ziemniaki z domu wiezc wiec czego sie spodziewac...
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-24, 10:27
Wiesz to że poracowales w jednym barze to nie znaczy ze wiesz wszystko i w kazdym jest tak samo
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).