Nigdy nie obchodziłam (i nie będę obchodzić) Halloween, ale nie mam nic przeciwko temu. Nie przeszkadza mi to, niech młodsze dzieci biegają po domach i zbierają cukierki. Mają radochę Bo ja jestem już chyba za stara na takie rzeczy
Jak dla mnie to tak jak Cashee napisała nie przeszkadza mi ta zabawa, ale przeraża mnie tylko to, że wszystko zapożyczamy z innych krajów, dlaczego samo czegoś tak oryginalnego nie stworzymy :>
Kati, mylisz się nie zapożyczamy wszystkiego z innych krajów. Mamy np.: naszą starą tradycję dzielenia się opłatkiem z bliskimi podczas świąt Bożego narodzenia :3
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).