Oj tam, od razu 1000 zł. Ja marzę o chwili, w której nie zaboli mnie wydanie 100 zł na bzdet. No ale bzdet też dla każdego znaczy co innego pewnie....
Wszystko zależy od sytuacji finansowej, mam już długą listę rzeczy do kupienia odkłamanych na następne miesiące. Najgorzej jak nie ma się stałego źródła dochodów, a żyjąc na garnuszku rodziców nie poszaleje się, chyba, że są bogaci.
______________________________________________________ A tutaj bawię się i piszę o mądrych głupotach
Imię: Marcin
Dołączył/a: 23 Kwi 2013 Posty: 25 Miasto: Lublin
Wysłany:
2013-04-25, 16:25
Bogaty jest Kulczyk;) Jeżeli zaspokoimy swoje podstawowe potrzeby plus jakieś rozrywki, wczasy i jeszcze zostaje górka to moim zdaniem możemy się czuć zamożnie;) Bogaty jak się nie może zdecydować na kolor Lexusa to weźmie wszystkie, żeby przemyśleć w domu
Imię: Anka
Wiek: 34 Dołączyła: 29 Maj 2013 Posty: 22 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2013-06-01, 00:21
pieniądze... nie dają szczęścia. owszem pomagają czuć się szczęśliwym, dają wiele możliwości, ale szczęścia samego w sobie nie.
ale skłamałabym mówiąc, że nie lubię wydawać kasy. UWIELBIAM to robić
Imię: Anka
Wiek: 34 Dołączyła: 29 Maj 2013 Posty: 22 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2013-06-02, 21:59
no nie do końca... ostatnio urządzając mieszkanie zauważyłam, że dużo szczęśliwsza czuję się wśród ładnych mebli i dodatków niż stanu surowego więc myślę, że w jakimś stopniu pieniądze dały mi szczęście
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeśli ktoś potrzebuje pieniędzy, to pewnie można nazwać je nośnikami szczęścia. Fundusze zazwyczaj są w mniejszym lub większym stopniu potrzebne do osiągania radości, ale jak już ktoś wcześniej wspomniał nie są do tego konieczne.
Taaaa, a jak nie masz na opłaty i dzieciaki chca jakis smakołyk, a Ty nie możesz sobie na niego pozwolić, to wtedy jest Ok?
Uważam, że takst, ze pieniadze szczęscia nie dają, jest tekstem ludzi naprawdę zamoznych, którzy maja za duzo na swoje potrzeby i nie umieją tej kasy skonsumować. Zeby żyć spokojnie ( a bez tego nie ma mowy o szczęsciu) trzeba mieć na utrzymanie się z lekką górką na nieprzewidziane wydatki. Wtedy mozna roztrząsać, czy chce się mieć jeszcze, czy nie
______________________________________________________ pomysł na siebie, pomysł na dom
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).