Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-07-31, 11:01
Fanatyk, sądzę, że HTML nie ma nic wspólnego z akcją, która autor strony zrobił. Przecież blog to głównie treść, bo HTMLa każdy może sobie wygenerować jakimś programem czy ściągnąć szablon, dlatego ten ktoś może mówć o blogach jako czymś, co posiada TREŚĆ a nie kod HTML.
W zasadzie nic nie sądzę. Jak rozumiem, autor strony nie ma nic przeciwko blogom tematycznym, a że takowego prowadzę, to domniemuję, że akcja mnie nie dotyczy
A co do "bLoGaSkUff", to cóż, omijam, więc specjalnie mi nie wadzą.
no dobrze, ale wiecie co? Ja zauważyłam, że pokemoniaste panny naprawdę siedzą w domach i własnoręcznie robia bardzo skomplikowane gify, żeby były jak najbardziej błyszczące i migające obrazki, kodują w html jak rasowi webmasterzy, a w efekcie wychodzi różowa strona z błyszczącym wszystkim, i piszą na tym: ""|-|E|_|_O=) |{O(h4N|=) |{O|V|(|j(|E w$hy5(y=) O5t4tN|O |3yLO 450 |{O|V|(|w! {O=) p||3|jE|V|y |2E|{O|2])?
ludzie, i to jest przyszłość narodu?
tutaj dodam od siebie:
fhoććcie na moYego blogaska słitaśnego i komętójcie, bo mam mało komciooof.
(tylko broń Boże tego nie róbcie, to ironia była.)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).