Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2007-07-13, 14:19
Htsz napisał/a:
Bartek napisał/a:
Takie blogi nie trzymają dłużej jak rok ;]
panna lady-jewel trzyma się nieźle, ale wydaje mi się, że jest to w jej wypadku celowe.
a doczytaliście do ostatniego akapitu na stronie głównej?
Cytat
Na szczęście są i te blogi, do których nie da się przyczepić. Treść nie jest bez sensu, a szata graficzna nie jest zadźgana jakimiś duperelami.
Cóż niestety niewszyscy zdaja sobie sprawę z powagi sytuacji, więc my w tym wypadku nie bądźmy tolerancyjni, pamiętaj; Pokemonizm trzeba tępić za młodu!
Pogrubienie moje. Ja tam, jako bloger nie czuję się obrażony.
A czy jest sens walczyć z wiatrakami, to inna kwestia...
Luke Mica, masz dwadzieścia lat, to i owo oraz znasz się na już trochę na blogach. Bo przecież nikt się nie czepi "starszego" od siebie faceta i nie zacznie mu robić nawijki o tym, co jest dobre, a co nie. Tobiasz jest od Ciebie nieco młodszy i usiłuję walczyć o swoje prawa, a nie jak to przedstawiasz:
Cytat
A czy jest sens walczyć z wiatrakami, to inna kwestia...
Młodsze pokolenie blogerek i blogerów to zupełnie inna sprawa. Bez względu na swój wiek większość z nas jest poniżana (no nie to co ja! ) i uznawana jako banda bezmózgich gówniarzy. Jeżeli kiedykolwiek, kiedy byłeś młodszy zajmowałeś się blogiem i byłeś pokemonem, to chyba wiesz o co mi chodzi. Po prostu starałeś się o dobrą opinię.
PS: wiecie co? Te poważne opinie na forum to 'zasługa' mojej terapii odnawykowej! Tak, po prostu cztery godziny zdala od monitora to już za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).